Ούζο

Ο καλύτερος τρόπος για να συνοδεύσετε τις ασύγκριτες νοστιμιές της κρητικής κουζίνας είναι ένα ποτήρι ούζο του Ποτοποιείου Ζουμπεράκη! Ευωδιαστό σαν τη θάλασσα και λαμπερό σαν τον κρητικό ουρανό, είναι η πιο όμορφη πρόταση για να γεμίσετε χαρά το τραπέζι σας και να “κεράσετε” αγάπη τους φιλοξενούμενούς σας. Κάθε μπουκάλι που ανοίγετε, σας ανοίγει την όρεξη για ακόμη περισσότερα ταξίδια στις γνήσιες κρητικές γεύσεις!

ouzo

ΟΥΖΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ
Φυσικό, οινοπνευματώδες ποτό, προϊόν 100% φυσικής απόσταξης. Παράγεται με την απόσταξη φυτικής αλκοόλης, με την προσθήκη αρωματικών φυτών, σπόρων (γλυκάνισο, κ.ά.) και βοτάνων της Κρήτης. Δεν περιέχει ζάχαρη! Η γλυκιά γεύση του δημιουργείται κατά την απόσταξη και προέρχεται αποκλειστικά από τους σπόρους και τα βότανα που περιέχει. Είναι το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε μερακλίδικο γεύμα, ταιριάζοντας εξαιρετικά με τα αυθεντικά προϊόντα της κρητικής κουζίνας, και όχι μόνο. Έχει μοναδικά φυσικά αρώματα, που κατακλύζουν όλες τις αισθήσεις. Φτιαγμένο για δυνατές γεύσεις και συγκινήσεις, το Ούζο Ζουμπεράκη είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της αυθεντικής κρητικής παράδοσης σε όλες τις χώρες του εξωτερικού όπου διατίθεται!
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 100ml, 200ml, 700ml & 2Lt.
Διατίθεται και σε γυάλινη φιάλη Δώρου των 200ml.
ΒΑΘΜΟΙ: 40%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).

 

 

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

krasia graytsikoudia grayouzo colormelisamico grayaged grayliqueur gray

 

 

ouzo site 1ouzo site 2

 

espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη, E. info@zoumberakis.gr
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.