Παραδοσιακά Κρητικά Λικέρ

Τα παραδοσιακά κρητικά λικέρ της Οικογένειας Ζουμπεράκη είναι ο νέος τρόπος για να κάνουμε γλυκιά κάθε στιγμή μας. “Ζυμωμένα” με τα πιο μεθυστικά αρώματα της κρητικής φύσης, είναι η πιο ευχάριστη νότα απόλαυσης για κοινωνικές εκδηλώσεις, κεράσματα, για να δώσουμε γεύση στις προσωπικές μας στιγμές χαλάρωσης! Με άριστη βιολογική ποιότητα, που κερδίζει και τους πιο έμπειρους φίλους των ηδύποτων, έρχονται να αλλάξουν τη διάθεσή μας, από την πρώτη γουλιά!

liqueurs

RAKΙ & ΡΟΔΙ Παραδοσιακό Ηδύποτο Τσικουδιά με Ρόδι.
Ένα ξεχωριστό Παραδοσιακό Λικέρ της Οικογένειας Ζουμπεράκη. Συνδυασμός φυσικού χυμού από Ρόδι, που όλοι γνωρίζουμε τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και τη χαρακτηριστική, διακριτική του γεύση με τη γνωστή βιολογική μας ‘’zoumbeRAKI’’, διάφανη, αποσταγμένη 100% από φυσικά προϊόντα χωρίς προσμίξεις. Η Κανέλλα και το Γαρύφαλλο συμπληρώνουν την οικογενειακή συνταγή μας, σε αυτό το ηδύποτο που από την πρώτη γουλιά, μας αλλάζει τη διάθεση με τη μοναδική του γεύση. (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 100ml, 200ml & 500ml
ΒΑΘΜΟΙ: 18%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2018/848

RAKOMELO Παραδοσιακό Ηδύποτο
Αναμφισβήτητα, το Rakomelo ZoumbeRAKI είναι ο πιο απολαυστικός συνδυασμός παράδοσης και φυσικής ποιότητας! Μέσα σε κάθε μπουκάλι του νέου ηδύποτου, η τσικουδιά Κρήτης “παντρεύεται” αρμονικά με το χρυσαφένιο, πλούσιο σε αρώματα, θυμαρίσιο μέλι Κρήτης, με τη συνοδεία του πιο αρωματικού μείγματος μπαχαρικών, γεννώντας ένα ποτό ιδιαίτερης και ισορροπημένης γεύσης, εξαίρετης ποιότητας. Εκτός από την ξεχωριστή γεύση που δίνει στις πιο ζεστές μας στιγμές, το παραδοσιακό Rakomelo έχει επίσης και ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό! Παράγεται από αγνά βιολογικά συστατικά, με βάση τα σταφύλια βιολογικής γεωργίας των Αμπελώνων Ζουμπεράκη. Περιέχει τσικουδιά Κρήτης, θυμαρίσιο μέλι, κανέλα και γαρίφαλο, και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 100ml, 200ml & 500ml
ΒΑΘΜΟΙ: 23%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2018/848

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

krasia graytsikoudia grayouzo graymelisamico grayaged grayliqueur color

 

 

rodi site rakomelo site petimezoraki site

 

espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη, E. info@zoumberakis.gr
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.