Σουτζουκάκια με ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε τον κιμά, το ψωμί, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τα 3 κουταλάκια κύμινο, τις 2 κουταλιές ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’, το αλάτι και το πιπέρι. Πλάθουμε σε μικρό κυλινδρικό σχήμα τα σουτζουκάκια, τα αλευρώνουμε, τα τηγανίζουμε και τα αφήνουμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε στο τηγάνι τον ντοματοχυμό, το 1 κουταλάκι κύμινο, τη 1 κουταλιά ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’ και λίγο αλάτι και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 10'. Προσθέτουμε τα σουτζουκάκια και αφήνουμε άλλα 5' να σιγοβράσουν. Ένα πιάτο που θα σας κερδίσει με τα αρώματα του και την γεύση του! Συνοδεύεται με ρύζι ή πουρέ πατάτας.
Καλή όρεξη!