Πέννες με Σολομό αρωματισμένα με ‘‘zoumbeRAKI’’ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό για 6'. Συγχρόνως σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο, τα κρεμμύδια και το Σολομό σε κομμάτια για 2'. Σβήνουμε με τη ‘‘zoumbeRAKI’’ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ και προσθέτουμε τις πένες, την κρέμα γάλακτος και το νερό. Αφήνουμε 2' - 3' να σιγοβράσει, για να δέσει η σάλτσα και να απελευθερωθούν τα αρώματα. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Καλή όρεξη!