Σαλάτα Παντζάρι - Γιαούρτι με DRESSING ΞΥΔΙ BALSAMO ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με 1,5 κουταλιά ελαιόλαδο και αλάτι. Σε βαθύ διάφανο μπολ τοποθετούμε σε στρώσεις αλατισμένα, τα παντζάρια, το μαϊντανό, το κρεμμύδι και τα παντζαρόφυλλα. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το DRESSING ΞΥΔΙ - BALSAMO ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’ και καλύπτουμε με το γιαούρτι. Πασπαλίζουμε με τα φυστίκια και τον παπαρουνόσπορο. Μια πολύ νόστιμη σαλάτα που μπορεί να συνοδεύσει πάρα πολλά πιάτα.
Καλή όρεξη!