Παστέλι με ‘‘ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε όλα τα υλικά να βράσουν για 5'. Κατόπιν απλώνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό ταψί και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 180° περίπου 10'. Κόβουμε σε κομμάτια όσο είναι ζεστό. Διατηρείται σε δροσερό μέρος για αρκετό καιρό. Μια διαφορετική πρόταση από της Ρηνιώς τα Μαγειρέματα, για αυτό το παραδοσιακό γλύκισμα με σπιρτάδα και άρωμα από το ‘‘ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’.
Καλή απόλαυση!