Παπαρδέλες με Κόκκινο Κρασί ‘‘ΡΕΘΥΜΝΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το Απάκι για περίπου 5' και σβήνουμε με το ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ “ΡΕΘΥΜΝΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’. Προσθέτουμε το καυτό νερό και τις παπαρδελες, αφήνουμε να βράσουν για 7' - 8' και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και αφήνουμε άλλα 2'. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φλούδες καπνιστής γραβιέρας. Ένα εξαιρετικό πιάτο που συνδυάζει την παράδοση της Κρήτης με την γαστρονομία. Συνοδεύεται με ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ “ΡΕΘΥΜΝΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’.
Καλή όρεξη!