Παραδοσιακά Κρητικά Λικέρ

Τα παραδοσιακά κρητικά λικέρ της Οικογένειας Ζουμπεράκη είναι ο νέος τρόπος για να κάνουμε γλυκιά κάθε στιγμή μας. “Ζυμωμένα” με τα πιο μεθυστικά αρώματα της κρητικής φύσης, είναι η πιο ευχάριστη νότα απόλαυσης για κοινωνικές εκδηλώσεις, κεράσματα, για να δώσουμε γεύση στις προσωπικές μας στιγμές χαλάρωσης! Με άριστη βιολογική ποιότητα, που κερδίζει και τους πιο έμπειρους φίλους των ηδύποτων, έρχονται να αλλάξουν τη διάθεσή μας, από την πρώτη γουλιά!

liqueurs

RAKOMELO Παραδοσιακό Ηδύποτο
Αναμφισβήτητα, το Rakomelo ZoumbeRAKI είναι ο πιο απολαυστικός συνδυασμός παράδοσης και φυσικής ποιότητας! Μέσα σε κάθε μπουκάλι του νέου ηδύποτου, η τσικουδιά Κρήτης “παντρεύεται” αρμονικά με το χρυσαφένιο, πλούσιο σε αρώματα, θυμαρίσιο μέλι Κρήτης, με τη συνοδεία του πιο αρωματικού μείγματος μπαχαρικών, γεννώντας ένα ποτό ιδιαίτερης και ισορροπημένης γεύσης, εξαίρετης ποιότητας. Εκτός από την ξεχωριστή γεύση που δίνει στις πιο ζεστές μας στιγμές, το παραδοσιακό Rakomelo έχει επίσης και ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό! Παράγεται από αγνά βιολογικά συστατικά, με βάση τα σταφύλια βιολογικής γεωργίας των Αμπελώνων Ζουμπεράκη. Περιέχει τσικουδιά Κρήτης, θυμαρίσιο μέλι, κανέλα και γαρίφαλο, και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 100ml, 200ml & 500ml
ΒΑΘΜΟΙ: 23%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007

PetimezoRaki Παραδοσιακό Λικέρ
Σε ένα αναπάντεχο “πάντρεμα” γεύσεων, η κρητική τσικουδιά συνδυάζεται μοναδικά με πετιμέζι, δημιουργώντας το νέο προϊόν του Οινοποιείου Ζουμπεράκη, το ξεχωριστό λικέρ PetimezoRaki! Ένα 100% βιολογικό προϊόν, που φτιάχνεται με τα μυστικά της παράδοσης και τα πιο αγνά συστατικά βιολογικής καλλιέργειας. Η συνταγή του απλή, τα μυστικά της γεύσης του αποκλειστικό προνόμιο της Οικογένειας Ζουμπεράκη! Ο μούστος, ο χυμός των σταφυλιών δηλαδή, βράζει υπομονετικά, μέχρι να δημιουργηθεί το πιο νόστιμο φυσικό σιρόπι, το πετιμέζι. Είναι αυτό που θα ζεσταθεί μαζί με γνήσια κρητική ρακή, δίνοντάς μας ένα φυσικό, παραδοσιακό κρητικό λικέρ, με βελούδινη υφή, έντονο άρωμα, αλλά και δυναμωτικές και χωνευτικές ιδιότητες! Παράγεται με αυστηρή επιλογή σταφυλιών βιολογικής καλλιέργειας, άριστης ποιότητας, και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 100ml & 200ml
ΒΑΘΜΟΙ: 20%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007

 

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

krasia graytsikoudia grayouzo graymelisamico grayaged grayliqueur colorbbq gray

 

 

rakomelo sitepetimezoraki site

 

espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη, E. info@zoumberakis.gr
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.