Κοτόπουλο με ‘‘ΛΙΑΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 10' έως ότου ροδίσει καλά. Σβήνουμε με το ‘‘ΛΙΑΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, το αλάτι και αφήνουμε να σιγοβράζει για 10'. Προσθέτουμε τις ελιές και το πιπέρι. Αφήνουμε άλλα 5' και σερβίρουμε! Συνδυάζεται με τηγανητές πατάτες ή πουρέ πατάτας.
Ένα πιάτο με εξαιρετικά αρώματα! Συνοδεύετε με ‘‘ΛΙΑΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’.
Καλή όρεξη!