Φιλετίνια Κοτόπουλου με σάλτσα γραβιέρας και ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ‘‘ΡΕΘΥΜΝΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε τα φιλετίνια έως ότου ροδίσουν, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και τη γραβιέρα. Αφήνουμε 2' να σιγοβράσει για να λιώσει το τυρί και σερβίρουμε. Συνδυάζεται με πατάτες ή ρύζι. Ένα πιάτο γεμάτο αρώματα και γεύση! Συνοδεύεται με δροσερό ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ‘‘ΡΕΘΥΜΝΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’.
Καλή όρεξη!