Σαλάτα της Ρηνιώς με DRESSING ΞΥΔΙ με Πορτοκάλι ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο με το DRESSING ΞΥΔΙ με Πορτοκάλι ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’ και το αλάτι. Με αυτό το μείγμα ραντίζουμε το τριμμένο παντζάρι και το τριμμένο καρότο. Σε βαθύ μπολ τοποθετούμε το παντζάρι, το καρότο και καλύπτουμε με ένα μείγμα από το τυρί κρέμα με το γιαούρτι. Γαρνίρουμε με το καρύδι, το καπαρόμηλο και λίγο μαύρο σουσάμι! Εύκολη, πολύ νόστιμη, υγιεινή και θρεπτική σαλάτα!
Καλή όρεξη!