Γαρίδες Ριζότο με ‘‘zoumbeRAKI’’ Παλαιωμένη σε Δρύινα Βαρέλια ‘‘ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τις γαρίδες για 6' - 7'. Προσθέτουμε το μαϊντανό και συνεχίζουμε άλλα 3' - 4'. Σβήνουμε με την ‘‘zoumbeRAKI’’ Παλαιωμένη σε Δρύινα Βαρέλια ‘‘ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’ και 1' αργότερα προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αφήνουμε να σιγοβράσει για 5'. Τότε προσθέτουμε το καυτό νερό, το αλάτι, το ρύζι και αφήνουμε να βράσει 10' - 12'. Προσθέτουμε τη γραβιέρα, ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Καλή όρεξη!