Σουτζουκάκια με ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε τον κιμά, το ψωμί, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τα 3 κουταλάκια κύμινο, τις 2 κουταλιές ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’, το αλάτι και το πιπέρι. Πλάθουμε σε μικρό κυλινδρικό σχήμα τα σουτζουκάκια, τα αλευρώνουμε, τα τηγανίζουμε και τα αφήνουμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε στο τηγάνι τον ντοματοχυμό, το 1 κουταλάκι κύμινο, τη 1 κουταλιά ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’ και λίγο αλάτι και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 10'. Προσθέτουμε τα σουτζουκάκια και αφήνουμε άλλα 5' να σιγοβράσουν. Ένα πιάτο που θα σας κερδίσει με τα αρώματα του και την γεύση του! Συνοδεύεται με ρύζι ή πουρέ πατάτας.

Καλή όρεξη!

 

soutzoykakia white vinegar

 

ΥΛΙΚΑ

200 γρ κιμά μοσχαρίσιο

200 γρ κιμά χοιρινό

200 γρ κιμά από αρνί

1 φλιτζάνι ψύχα ψωμί

1 αυγό

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

4 κουταλάκια κύμινο

1 λιωμένο κρεμμύδι

2 φλιτζάνια ντομάτα χυμός

3 κουταλιές ‘‘ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Αλεύρι για το τηγάνισμα

Αλάτι και Πιπέρι

 

Της Ρηνιώς τα μαγειρέματα.

syntages gray

 
espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.