Σαλάτα Παντζάρι - Γιαούρτι με DRESSING ΞΥΔΙ BALSAMO ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε το γιαούρτι με 1,5 κουταλιά ελαιόλαδο και αλάτι. Σε βαθύ διάφανο μπολ τοποθετούμε σε στρώσεις αλατισμένα, τα παντζάρια, το μαϊντανό, το κρεμμύδι και τα παντζαρόφυλλα. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το DRESSING ΞΥΔΙ - BALSAMO ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’ και καλύπτουμε με το γιαούρτι. Πασπαλίζουμε με τα φυστίκια και τον παπαρουνόσπορο. Μια πολύ νόστιμη σαλάτα που μπορεί να συνοδεύσει πάρα πολλά πιάτα.

Καλή όρεξη!

 

patzarosalata balsamiko

 

ΥΛΙΚΑ

4 μεγάλα παντζάρια με τα φύλλα τους, βρασμένα και κομμένα σε κύβους

Μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε κύβους

1/2 φλυτζάνι φυστίκια άψητα

1 - 1/2 στραγγιστό γιαούρτι

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

3 κουταλιές DRESSING ΞΥΔΙ BALSAMO ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

Αλάτι και Παπαρουνόσπορο

 

Της Ρηνιώς τα μαγειρέματα.

syntages gray

 
espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.