Λουκάνικα χωριάτικα και DRESSING ΞΥΔΙ με Θυμαρίσιο Μέλι ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε τα λουκάνικα αχάραχτα σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 15'. Σβήνουμε με το DRESSING ΞΥΔΙ με Θυμαρίσιο Μέλι ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’ και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5' ακόμα, για να έχουμε μια κρεμώδη σάλτσα γεμάτη άρωμα και γεύση. Σερβίρουμε με σάλτσα τυριού και τηγανητές πατάτες.

Καλή όρεξη!

 

loukaniko mel honey

 

ΥΛΙΚΑ

500 γρ λουκάνικα

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

2/3 φλιτζάνι DRESSING ΞΥΔΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

 

Της Ρηνιώς τα μαγειρέματα.

syntages gray

 
espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.