Κρασιά Λευκά - Ερυθρά

Φτιαγμένα με τα καλύτερα αρώματα της κρητικής γης και την τέχνη αυθεντικών οινοποιών, που παράγουν γνήσιες γεύσεις, με βιολογική ποιότητα, τα κρασιά του Οινοποιείου Ζουμπεράκη ξεχωρίζουν διεθνώς για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Θα τα βρείτε σε 3 λευκές και 4 ερυθρές ποικιλίες, για να συνοδεύσετε ιδανικά κάθε στιγμή και διάθεσή σας!

wines


ΚΟΡΥΦΗ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗ
Ποικιλιακή σύνθεση: Βιδιανό 100%.
Κατηγορία, προέλευση: Οίνος Λευκός Ξηρός Βιολογικός. Τοπικός Οίνος Κρήτης.
Αμπελώνας: Ορεινά αμπελοτόπια στην Καλή Συκιά, στα 600 μέτρα υψόμετρο. Τρύγος στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Οινοποίηση: Κλασική λευκή οινοποίηση σε ψυγμένο όμως σταφύλι για την παραλαβή όλων των αρωμάτων από το πρώτο στάδιο. Ζύμωση στους 18 βαθμούς για 10 ημέρες και παραμονή με τις ψιλές οινολάσπες για 60 ημέρες για να εμπλουτιστεί στο σώμα και στο άρωμα.
Χαρακτήρας: Διαυγές λευκοπράσινο χρώμα, αρώματα εσπεριδοειδών και λευκών ανθέων καθώς και αρώματα λευκών τροπικών φρούτων. Σώμα γεμάτο και με ισορροπημένη οξύτητα που οφείλεται στο υψηλό υψόμετρο των αμπελιών. Συνοδεύει άριστα ψάρια και θαλασσινά καθώς επίσης και λευκά κρέατα και πιάτα της Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας. (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 750 ml
ΒΑΘΜΟΙ: vol 13%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης, παλαίωση πέραν της πενταετίας.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007.


ΒΑLLERINA
Ποικιλιακή σύνθεση: Λιάτικο 100%.
Κατηγορία, προέλευση: Οίνος Ροζέ Ξηρός Βιολογικής Καλλιέργειας. Τοπικός Οίνος Κρήτης
Αμπελώνας: Ορεινά αμπελοτόπια στην Καλή Συκιά Ρεθύμνου στα 550 μέτρα υψόμετρο. Τρύγος στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Οινοποίηση: Σπάσιμο και εκχύλιση του σταφυλιού για 5 ώρες για να εξάγουμε το ροζέ χρώμα και έπειτα κλασική οινοποίηση και ζύμωση στους 16 βαθμούς για 10 ημέρες, παραμονή με τις ψιλές οινολάσπες για 15 ημέρες για να εμπλουτιστεί το σώμα και η δομή του κρασιού.
Χαρακτήρας: Παλ ροζέ χρώμα, αρώματα βατόμουρου και φράουλας καθώς και αρώματα κόκκινων τροπικών φρούτων, σώμα γεμάτο και με ισορροπημένη οξύτητα που οφείλεται στο υψηλό υψόμετρο των αμπελιών. Συνοδεύει άριστα ψάρια και γαρίδες, καραβίδες καθώς επίσης και λευκά κρέατα και πιάτα της Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας. (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 750 ml
ΒΑΘΜΟΙ: 13,5%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης, παλαίωση πέραν της πενταετίας.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007.


ΚΟRONIS
Ποικιλιακή σύνθεση: Κοτσιφάλι 100%.
Κατηγορία, προέλευση: Οίνος Ερυθρός Ξηρός Βιολογικός. Τοπικός Οίνος Κρήτης.
Αμπελώνας: Ορεινά αμπελοτόπια στην Καλή Συκιά στα 600 μέτρα υψόμετρο. Τρύγος στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Οινοποίηση: Κλασική ερυθρή οινοποίηση και παραμονή με τα στέμφυλα για 7 ημέρες για την παραλαβή του χρώματος και όλων των αρωμάτων. Ζύμωση στους 25 βαθμούς για 10 ημέρες.
Χαρακτήρας: Διαυγές κόκκινο ελαφρώς ρουμπινί χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων, σώμα πολύπλοκο, με στρογγυλή οξύτητα που οφείλεται στο υψηλό υψόμετρο των αμπελιών. Συνοδεύει άριστα κρέατα και κοκκινιστά πιάτα αλλά και τα περισσότερα πιάτα της Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας. (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 750 ml
ΒΑΘΜΟΙ: 13,5%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης, παλαίωση πέραν της πενταετίας.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007.


ΡΕΘΥΜΝΟ ΛΕΥΚΟ
Ποικιλιακή σύνθεση: Βιδιανό και Θραψαθήρι σε ποσοστό 60/40%
Κατηγορία, προέλευση: Οίνος λευκός Ξηρός Βιολογικός. Τοπικός Οίνος Κρήτης.
Αμπελώνας: Ορεινά αμπελοτόπια στην Καλή Συκιά στα 600 μέτρα υψόμετρο. Τρύγος στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Οινοποίηση: Κλασική λευκή οινοποίηση σε ψυγμένο σταφύλι για την παραλαβή όλων των αρωμάτων από το πρώτο στάδιο. Ζύμωση στους 16 βαθμούς για 10 ημέρες σε ξεχωριστές δεξαμενές και παραμονή με τις ψιλές οινολάσπες για 60 ημέρες για να εμπλουτιστεί στο σώμα και στο άρωμα. Έπειτα αναμειγνύονται.
Xαρακτήρας: Διαυγές λευκοκίτρινο χρώμα, αρώματα εσπεριδοειδών καθώς και αρώματα λευκών τροπικών φρούτων όπως ανανά και άλλα. Σώμα γεμάτο με καλή οξύτητα. Συνοδεύει ψάρια καθώς επίσης λευκά κρέατα και πιάτα της Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας. (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 750 ml
ΒΑΘΜΟΙ: 12%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης, παλαίωση πέραν της πενταετίας.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007.


ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΡΥΘΡΟ
Ποικιλιακή σύνθεση: Κοτσιφάλι και Λιάτικο σε ποσοστό 70/30%
Κατηγορία, προέλευση: Οίνος Ερυθρός Ξηρός Βιολογικός με 12μηνη παλαίωση σε βαρέλι. Τοπικός Οίνος Κρήτης.
Αμπελώνας: Ορεινά αμπελοτόπια στην Καλή Συκιά στα 600 μέτρα υψόμετρο. Τρύγος στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Οινοποίηση: Κλασική ερυθρή οινοποίηση και παραμονή με τα στέμφυλα για 15 ημέρες για την παραλαβή του χρώματος και όλων των αρωμάτων από το πρώτο στάδιο. Ζύμωση στους 25 βαθμούς για 15 ημέρες σε ξεχωριστές δεξαμενές και παραμονή με τις ψιλές οινολάσπες για 60 ημέρες για να εμπλουτιστεί στο σώμα και στο άρωμα. Έπειτα αναμειγνύονται.
Χαρακτήρας: Διαυγές κόκκινο σκούρο ρουμπινί χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων καθώς και αρώματα βαρελιού και βανίλιας, λόγω του ότι έχει περάσει από βαρέλι για 12 μήνες. Σώμα γεμάτο και με στρογγυλή οξύτητα που οφείλεται στο υψηλό υψόμετρο των αμπελιών. Συνοδεύει άριστα κρέατα και κοκκινιστά πιάτα αλλά και τα περισσότερα πιάτα της Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας βασισμένα στο κρέας. (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 750ml
ΒΑΘΜΟΙ: 13%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης, παλαίωση πέραν της εικοσαετίας.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν)
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007.


ΛΑΓΚΟΣ
Ποικιλιακή σύνθεση: Βιδιανό και Θραψαθήρι σε ποσοστό 50/50%.
Κατηγορία, προέλευση: Οίνος Λευκός Ξηρός Βιολογικός. Τοπικός Οίνος Κρήτης.
Αμπελώνας: Ορεινά αμπελοτόπια στην Καλή Συκιά στα 600 μέτρα υψόμετρο. Τρύγος στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Οινοποίηση: Κλασική λευκή οινοποίηση σε ψυγμένο όμως σταφύλι για την παραλαβή όλων των αρωμάτων από το πρώτο στάδιο. Ζύμωση στους 16 βαθμούς για 10 ημέρες σε ξεχωριστές δεξαμενές και παραμονή με τις ψιλές οινολάσπες για 60 ημέρες για να εμπλουτιστεί στο σώμα και στο άρωμα. Έπειτα αναμειγνύονται.
Xαρακτήρας: Διαυγές λευκοκίτρινο χρώμα, αρώματα εσπεριδοειδών καθώς και αρώματα λευκών τροπικών φρούτων όπως ανανά και άλλα. Σώμα μέτριο και με ισορροπημένη οξύτητα που οφείλεται στο υψηλό υψόμετρο των αμπελιών. Συνοδεύει άριστα ψάρια και γαρίδες, καραβίδες καθώς επίσης και λευκά κρέατα και πιάτα της Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας. (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 750 ml
ΒΑΘΜΟΙ: 12%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης, παλαίωση πέραν της πενταετίας.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007.


ΛΟΪΣΙΜΟ
Ποικιλιακή σύνθεση: Κοτσιφάλι και Λιάτικο σε ποσοστό 50/50%.
Κατηγορία, προέλευση: Οίνος Ερυθρός Ξηρός Βιολογικός. Τοπικός Oίνος Κρήτης.
Αμπελώνας: Ορεινά αμπελοτόπια στηn Καλή Συκιά στα 600 μέτρα υψόμετρο. Τρύγος στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Οινοποίηση: Κλασική ερυθρή οινοποίηση και παραμονή με τα στέμφυλα για 10 ημέρες για την παραλαβή του χρώματος και όλων των αρωμάτων από το πρώτο στάδιο. Ζύμωση στους 25 βαθμούς για 10 ημέρες σε ξεχωριστές δεξαμενές και παραμονή με τις ψιλές οινολάσπες για 60 ημέρες για να εμπλουτιστεί στο σώμα και στο άρωμα. Έπειτα αναμειγνύονται.
Xαρακτήρας: Διαυγές κόκκινο ελαφρώς ρουμπινί χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων καθώς και αρώματα βαρελιού λόγω του ότι έχει περάσει από βαρέλι για 6 μήνες. Σώμα γεμάτο και με στρογγυλή οξύτητα που οφείλεται στο υψηλό υψόμετρο των αμπελιών. Συνοδεύει άριστα κρέατα και κοκκινιστά πιάτα αλλά και τα περισσότερα πιάτα της Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας. (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 750 ml
ΒΑΘΜΟΙ: 13%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης, παλαίωση πέραν της εικοσαετίας.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007.

Γλυκύς Ερυθρός Οίνος
ΛΙΑΣΤΟ
Προϊόν βιολογικής γεωργίας, από τις εκλεκτές ερυθρές, κρητικές ποικιλίες Λιάτικο και Κοτσιφάλι. Από τη Μινωική ακόμη εποχή, οι 2 ιστορικές αυτές ποικιλίες μάς δίνουν εκλεκτά κρασιά, με έντονα γλυκά αρώματα αποξηραμένων φρούτων, σταφίδας και μελιού, χρώμα σκούρο της καραμέλας και γεύση Κρήτη! Το LIASTO είναι εκλεκτό κρασί, που προέρχεται από υπερώριμα ερυθρά, λιαστά σταφύλια (λιασμένα 6-8 ημέρες). Η παλαίωσή του γίνεται με παραδοσιακές τεχνικές, σε δρύινα βαρέλια. Σερβίρεται στους 10-12° C. Παράγεται με αυστηρή επιλογή σταφυλιών βιολογικής καλλιέργειας, άριστης ποιότητας, και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 500 ml
ΒΑΘΜΟΙ: 15%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007.

 

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

krasia colortsikoudia grayouzo graymelisamico grayaged grayliqueur graybbq gray

 

 

 

vidianoballerinakoronisrethymno whiterethymno redlagosloisimoliasto

espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.